Kako in kje kupiti Euten kreme (100% naravne) v Sloveniji?

Bioeliksir Europa je ponosen na svoje zeliščne kreme Euten, ki so na voljo v več različnih različicah in pakiranjih:

  • Euten Classic (15g in 50g) in
  • Euten Plus krema (50g)

Euten kreme že 35 let učinkovito pomagajo pri kožnih spremembah in kožnih obolenjih, kot so: pordelost, srbenje, luščenje kože, razpoke, krvavitve – simptomi različnih dermatitisov (atopični dermatitis, seboroični dermatitis) in luskavice.

Sestavine Euten kreme

Glavne sestavine kreme Euten so: mentol, izvleček rmana, žajbelj, gabez in salicilna kislina.

Mentol odstrani ali zmanjša subjektivne bolezni, kot sta mravljinčenje in srbenje. Žajbelj deluje protivnetno in pomaga pri celjenju. Izvleček rmana pomirja vnetne procese v koži in pomaga pri njeni regeneraciji. Izvleček gaveza zaradi izrazite epitelizirajoče lastnosti spodbuja regeneracijo tkiv, obnavlja strukturo in barvo kože, normalizira njeno delovanje in videz ter odpravlja suhost in hrapavost kože. Salicilna kislina s svojimi blagimi keratolitičnimi lastnostmi odstrani suhe epitelijske obloge in naredi kožo gladko.

Ugledni nemški inštitut prof. Dr. Georg Kurz iz Kölna je potrdil, da kreme Euten ne vsebujejo parabenov in kortikosteroidov.

Ker so kreme Euten kombinacija samo zeliščnih sestavin, ni omejitev glede dolžine uporabe za odrasle in otroke.

Kreme Euten na slovenskem trgu

Z velikim veseljem vas obveščamo, da lahko kreme Euten kupite v vseh lekarnah po Sloveniji ali prek spleta iz udobja svojega doma v spletni trgovini www.moja-lekarna.com